Ayo Warmbloods

Huomaathan, että Ayo Warmbloods on täysin virtuaalinen talli. Kaikki tallilta löytyvät tekstit ovat täysin mielikuvituksen tuotosta, eivätkä sivuilla olevat kuvat liity teksteihin millään lailla.

Ayo Warmbloods on perustettu vuonna 2008 ja toimi tuolloin nimellä Ascot Warmbloods. Vuoden 2008 lopulla talli vaihtoi nimensä nykyiseen Ayo Warmbloodsiin. Tallissa on aina kasvatettu kapasiteetikkaita puoliverisiä, eikä toimintamuoto ole toistaiseksi ainakaan muuttumassa siitä mihinkään.

Tallimme kasvattaa pääsääntöisesti estepainotteisia holsteininhevosia. Puoliverisemme ovat oman arvonsa tuntevia suoritushevosia, jotka kaikki tähtäävät oman kapasiteettinsa mukaan mahdollisimman korkealle koulu- ja esteratsastusluokissa. Jokainen hevonen saa asianmukaisen ja omia tarpeitaan myötäilevän koulutuksen ja treeniohjelman. Vaikka Ayo warmbloodsia nimitetäänkin siittolaksi, on meille kasvattien teettämistä tärkeämpää omien hevostemme terveys ja menestys. Pyrimme siis pääosin ensin panostamaan omiin hevosiimme, ennenkuin päästämme kasvatteja maailmalle. Pienikokoisessa tallissa on se etu, että omistajalla riittää tasavertaiesti aikaa kaikille hevosille, joka näkyy hevosten päivittäisessä treenaamisessa ja huolenpidossa. Tietysti tällainen pienikokoinen nuori nainen kaipaa tietysti apujoukkoja, joten tallia värittää myös pieni talliapulaisporukka.

etusivu - hevoset - kasvatus

Kaiken materiaalin © Ayo Warmbloods, ellei toisin mainita.
Kuvien © saat esille pitämällä hiirtä kuvan päällä.

Päivitetty 22.10.2011