etusivu oritarjonta astutusinfo

Tervetuloa Vihkalaan!

Kokenut henkilökunta ja laadukkaat, testatut orit tekevät Vihkalasta jokaisen tammanomistajan ykkösvalinnan. Oriaseman oma erikoistunut eläinlääkäri takaa turvallisen ja luotettavan tiineyttämisen. Huipputason tiineysprosentit eivät tule itsestään, vaan ammattimaisella toiminnalla sekä tarkoin valitulla oritarjonnalla. Järjestämme astutuksia paikan päällä Vihkalan Oriasemalla, mutta myös kuljetuksina ja pakasteina ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Vihkalan Oriasemalla on tilat ja puitteet majoittaa useita tammoja kerralla. Tammanomistaja voi huoletta jättää tammansa ja tämän varsan asemalle. Panostamme tiloissamme laatuun ja hygieniaan, sillä uskomme niiden olevan olennaisia tekijöitä onnistuneissa astutuksissa. Onnellinen hevonen on asemamme prioriteetti, oli kyseessä sitten oma orimme, vieraileva tamma tai näiden varsa. Koska orit elävät tiivistä arkea asemalla, on puitteissa myös maneesi ja kaksi kenttää kalustoineen. Vierailevat valmentajat sekä tapahtumajärjestäjät ovat aina tervetulleita moderneihin tiloihimme. Kiireisestä arjesta huolimatta aseman omistajat ovat tiiviisti mukana arjessa. Oli kyse sitten karsinan siivouksesta, ratsutuksesta tai tärkeistä edustustehtävistä.

Aseman historia on varsin värikäs ja lopulliseen muotoonsa se on matkannut jo pidemmän ajan. Vihkalan Oriasema perustettiin alunperin vuonna 2010 Ceryn ja Vibajan toimesta. Nykyään ylläpitokolmikkoon kuuluu Ceryn lisäksi Daivive ja Kiiskinen. Vihkalassa on kuitenkin aina ollut kyse oreista - laadukkaista huippuoreista, juuri sinun tarpeisiin.

- Daivive, Kiiskinen & Cery

VRL-05706, VRL-01811, VRL-02116
oriasema@daivive.net

Päivitetty viimeksi 06/2015
kävijää alkaen 06/2015
Pidätkö Vihkalasta? Anna meille
ääni VRL:n tallilistalla, kiitos!