TERVETULOA

Viehättävä on virtuaalitalli, jonka historia vie aina vuoteen 2003. Silloin toimintaperiaatteemme poikkesivat paljon nykyisistä ja hoitajatoiminta oli tärkein juttu. Nykyään Viehättävässä syntyy joka vuosi suuri määrä suomenhevosia. Kaikki toiminta pyörii tämän rakkaan kotimaisen rodun ympärillä ja kuten voittekin arvata, Viehättävä sijaitsee Suomessa. Kasvatuksen lisäksi toimintaamme kuuluu myös kilpailuiden järjestäminen, sekä tietysti itse kilpaileminen hevosilla. Kaikille tallin hevosille pyritään antamaan elinikäinen ja aktiivinen koti.

 

Viehättävän tarkoituksena ja tavoitteena on tällä hetkellä suomenhevosten laadukas kasvatus. Kasvattimme myydään vain tavoitteellisiin ja potentiaalisiin koteihin. Kasvattajaliitteenä toimii Viehättävän *** ja jossain tapauksissa saatetaan olla käyttämättä kasvattajanimeä. Aikoinaan kasvattajaliitteenä  toimi myös *** HUI, mikä tulee Viehättävän ja Uniruudun yhdistelmästä. Mikäli Viehättävän kasvatti kiinnostaa, kysele sähköpostilla.  Kasvattien elämää pyritään tukemaan esimerkiksi kuvilla tai kilpailuavuilla. Mikäli kasvattia kohdellaan kaltoin, voidaan se ottaa takaisin Viehättävään.

 

Viehättävä on Kouluratsastajat seuran jäsentalli ja tämän takia osa kilpailuista on avoinna vain KR:n jäsenille. Koulukilpailuja järjestämme selvästi muita enemmän, sillä suuri osa hevosistamme on joko kokonaan koulupainotteisia tai kisaavat koulua toisen lajin lisäksi.  Myös näyttelyitä pyritään järjestämään aina kun se on mahdollista. Hevosilla kilpaillaankin aina yli 40 sijoitusta päälajissaan, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.

   

Viehättävän omistaa ja sen toimintaa ylläpitää Ram. (VRL-02286)  
Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Päivitykset

Viimeisin päivitys 15.02.2016
    

Viehättävän vuosi on alkanut reippaalla kilpailukaudella. Nuoretkin hevoset ovat päässeet näyttämään kykyjään. Nyt odotellaan vain laatuarvosteluun pääsyä. Ennustettavissa on myös aktiivinen vuosi kasvatuksen osalta sillä heti vuoden ensimmäisellä neljänneksellä kasvatteja on jo yli 20 kappaletta! Näyttelymenestystä on tullut omista ja  ulkopuolisista näyttelyistä. Tallin yllättävä Viehättävän Tulisuudelma sai ensimmäisenä suomenhevosena VSN World Champion- arvonimen! Tästä huippusuorituksesta olemme ylpeitä ja odotamme suuria kyseiseltä tammalta. Lisäksi uusia kasvatteja on myynnissä

    / Ram. 

Viehättävä suosittelee

Webdesign © 2011 Ram. (Lue lisää).