etusivu | esittely | palvelut | kyläläiset

Kylän esittely

Vadelmalaakso on ideana kytenyt jo pidemmän aikaa. Kolmesta perustajasta jokainen on tahollaan miettinyt virtuaalikylää ja kun ajatukset yhdistyivät, lopputuloksena on enemmän tai vähemmän luksusmainen ja monipuolinen kokonaisuus. Vadelmalaakso on kylänä elitistinen ja rajoituksena ei ole edes mielikuvitus. Kylä tarjoaa asukkailleen oivan ympäristön ja raamit kehittää omaa talliaan ja sen tarinaa. Onko hauskempaa tapaa kirjoittaa hevosen päiväkirjaa kun tapahtumat saattavat sijoittua Vadelmalaakson torille tai rauhaisan kahvilan kuistille!

Kylä ei järjestä varsinaisia hakuja tonttien asukkaille, mutta kiinnostuksena voi ilmaista sähköpostitse. Hakevalta tallilta odotetaan, että se on täysin valmis ja ollut aktiivisesti toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Kylän perustajilla on oikeus hylätä hakemus ja järjestää avoimia hakuja. Kylän asukkaiksi halutaan talleja, jotka arvostavat näinkin monipuolista elinympäristöä ja pähjähulluja naapureita.

Tonteista

Tontteja on erikokoisia ja niistä jokainen on tehty vastaamaan tietyn tallin tarpeita. Isommat tontit ovat erinomaiset esimerkiksi isolle kilpa- tai siitostallille jonka isokokoiset (-egoiset) hevoset tarvitsevat oman tilansa. Pienemmät tontit ovat omiaan pientallille tai tiiviille yksityistallille. Tonteilta löytyy kaikenlaisia tallityyppejä aina siittoloista ratsastuskouluihin ja yksityistalleihin. Tonteista huolehtivat niiden omistajat itse, mutta olethan jo lukenut palvelut-sivun? Kylällä on yhteiset laitumet jonne mahtuu kesäisin laiduntamaan kaikki kylän hevoset. Valtavia laiduntiloja tonteilla ei siis ole, mutta peltoja ja metsiä maastoiluun sitäkin enemmän - yhteisessä käytössä tietenkin.

Tonttien nimet liittyvät enemmän tai vähemmän kylään ja sen imagoon, mutta eivät välttämättä mitenkään talliin itseensä. Kylän tontin omistamisen myötä talli saa itselleen ikäänkuin identiteetin; sillä on ihan oikea osoite ja ihan oikeat naapurit. On jokaisen oma asia kuinka haluaa palveluita hyödyntää, mutta Vadelmalaaksoa kattavampaa palvelukylää et virtuaalimaailmasta löydä. Tallit eivät voi kylään muuton jälkee vaihtaa tonttia, ainoastaan jos talli kasvaa tai pienenee merkittävästi.

Kylän keskusta

Vestibulum ut elit at purus tristique hendrerit non vel diam. Nullam fermentum diam ac ligula tempor dictum. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Aliquam elementum, nulla nec sagittis viverra, massa ante vulputate quam, aliquam elementum est ipsum in velit. Proin pellentesque ante a lorem commodo gravida. Integer gravida lacinia semper. Suspendisse nec lobortis quam, quis efficitur arcu. In vel sodales risus. Aenean in augue eros.

Vestibulum lacinia velit dapibus congue condimentum. Integer lacus odio, rhoncus a feugiat ac, commodo malesuada sem. Sed eu posuere nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Vivamus pulvinar mauris porttitor, viverra odio eget, fringilla elit. Donec suscipit a purus sed feugiat. Donec gravida vehicula leo. Nunc vel elit elementum, sollicitudin nisl in, pellentesque odio. Nulla pharetra sit amet dui in euismod. Duis bibendum tempus purus ac tristique. Nulla varius nibh facilisis elementum imperdiet. Morbi at leo id lorem pretium auctor. In hac habitasse platea dictumst. Fusce imperdiet lorem eget urna rutrum molestie. Cras facilisis ex ut malesuada ornare.

Ympäristö

In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices turpis lectus, nec maximus mi bibendum vel. Vivamus eget erat quis arcu pellentesque commodo. Sed metus tortor, fermentum eget diam non, aliquam fringilla sapien. Nullam a efficitur magna. Quisque tellus orci, suscipit non leo non, tempus hendrerit ex. In vulputate laoreet urna, quis aliquam neque rhoncus sed. Vivamus vehicula elit sed sagittis sagittis. Etiam euismod congue neque sed tristique. Morbi tincidunt erat tortor. Nunc pretium molestie nisi, at mattis nunc molestie at. Morbi quis quam feugiat, posuere elit non, convallis ante.

Maecenas maximus tincidunt eros, nec dapibus mauris varius non. Integer congue lacinia augue, in mollis nisi faucibus sit amet. Nullam ut odio eget lorem varius ultricies nec vitae nibh. Nunc cursus nisl sed mattis tristique. Nullam mi magna, pellentesque vitae mollis quis, bibendum pretium eros. Morbi ac nunc facilisis, tincidunt metus nec, maximus tellus. Integer nisl ex, hendrerit non lacinia vitae, ullamcorper viverra arcu. Nullam nisi quam, accumsan nec venenatis ac, dictum non ligula. Nulla facilisi. Phasellus vitae felis urna.