Etusivu Esittely Oriit Tammat Kasvatus Kilpailut

Päivitetty viim. 17.10.2011

Virtuaalitalli /
A SIM-Game Stable

Käytössä!

Seela, Praya Sporthorses - palkka maksettu

Praya on toiminut vuoden 2010 joulukuusta saakka, mutta silloin se kulki nimellä Freasia Sporthorses. Mainostaessani tallia ensimmäisen kerran tuli väkisinkin huomattua, että sen nimi oli harhaanjohtava; useat luulivat minun pykänneen friisiläistallin. Näitä väärinkäsityksiä tuli sen verran monta, että päätin vaihtaa tallin nimeä samalla kun ulkomuoto muuttuisi. Uuden nimen keksiminen oli helpommin sanottu kuin tehty, mutta lopulta jostain monen kulman takaa tuli esille Praya Sporthorses.

Praya Sporthorses on virtuaalinen kilpahevostalli, jonka hevoskanta koostuu suorituskykyisistä urheiluhevosista. Koska olen vielä vasta aloittamassa puoliveristen kanssa, keskityn pelkästään hevosteni kisaamiseen ja meriittien metsästykseen. Kunhan hevoset alkavat ansaitsemaan arvonimiä, niin sitten voikin leikki jo kunnolla alkaa! Haluan tuoda puoliverimaailmaan uudenaikaista kantaa, joka olisi kaikinpuolin laadukasta ja kilpakentillä arvostettua.

Aloitan puoliverikasvatuksen täysin puhtaalta pöydältä, hiomattomilla timanteilla nimeltä suvuttomat virtuaalihevoset. Niistä saa helposti luotua uutta, nimenomaan omaa kantaa. Juuri tästä syystä hevosteni ja kasvatustyön kohdalla tähtäin on korkealla: panostan omiin kilpahevosiini paljon, jotta Prayan kasvatit saisivat mahdollisimman paljon hyviä ja kannatettavia geenejä vanhemmiltaan. Aluksi tallista ei löydy kovinkaan montaa hevosta, mutta kunhan ne alkavat näyttämään ikääntymisen merkkejä, on aika lisätä suvuttomien hevosieni kantaa. Melkein jo elättelen toiveita, että vuoden 2015 hienoimmat kilpahevostallit omistavat minun kasvattieni jälkeläisiä!

Tähän päätän lyhyen esittelyni Praya Sporthorsesista. Toivottavasti viihdyt tallissa, ja tulet joskus toistekkin meitä moikkaamaan!
  Seela. VRL 09940, ERI

Yhteistyössä Wincare & Tallisi?

Kuvien © Bagoniebos & Holme Trakehners, Tekstien © Praya Sporthorses