etusivu esittely asukkaat toiminta

Tervetuloa!

Viehättävä on virtuaalitalli, jonka historia vie aina vuoteen 2003. Silloin toimintaperiaatteemme poikkesivat paljon nykyisistä ja hoitajatoiminta oli tärkein juttu. Nykyään Viehättävässä syntyy joka vuosi suuri määrä suomenhevosia. Kaikki toiminta pyörii tämän rakkaan kotimaisen rodun ympärillä ja kuten voittekin arvata, Viehättävä sijaitsee Suomessa, tarkemmin virtuaalikylä Juolukassa. Kasvatuksen lisäksi toimintaamme kuuluu myös kilpailuiden järjestäminen, sekä tietysti itse kilpaileminen hevosilla. Tallissa asuu noin 70 hevosta ja kaikille pyritään antamaan elinikäinen ja aktiivinen koti.

Viehättävän tarkoituksena ja tavoitteena on tällä hetkellä suomenhevosten laadukas kasvatus. Kasvattimme myydään vain tavoitteellisiin ja potentiaalisiin koteihin. Kasvattajaliitteenä toimii *** HUI, mikä tulee Viehättävän ja Uniruudun yhdistelmästä, sekä Viehättävän *** (otettiin uudelleen käyttöön vuoden 2011 alussa). Nimiin tulee aina isän nimen ensimmäinen kirjain ja emän ensimmäinen vokaali, josta saadaan nimeen kaksi ensimmäistä kirjainta. Mikäli mielit kasvattia, kysy ihmeessä sähköpostilla. Kasvateille tulee aina kuvat mukaan, mikäli uusi omistaja ei saa sellaisia itse hankittua.

Viehättävä on Eliittiratsastajat-seuran jäsentalli ja tämän takia osa kilpailuista on avoinna vain ERI:n jäsenille. Koulukilpailuja järjestämme selvästi muita enemmän, sillä suuri osa hevosistamme on joko kokonaan koulupainotteisia tai kisaavat koulua toisen lajin lisäksi. Myös näyttelyitä pyritään järjestämään aina kun se on mahdollista. Hevosilla kilpaillaankin aina yli 40 sijoitusta lajissa, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.

Viehättävän omistaa ja sen toimintaa ylläpitävät Ram. (VRL-02286) & zane (VRL-04185)
Jätä terveisesi Viehättävän vieraskirjaan ja anna äänesi VRL:n tallilistalla!

Päivitykset

Viimeisin päivitys 13.09.2012

Hiphei synttäriaamu Ram.ille! Kamalaa kun sitä alkaa vanheta. Viehättäväkin on jo 9 vuotta, eli kohta tulee kymmenen täyteen. Uskomatonta miten pitkään tätä on harrastettu. Noh Viehättävä jatkaa samaan malliin. Kisoja ollaan järjestetty paljon, uusia omia kasvatteja on talliin syntynyt aika moinen liuta ja pari ostettuakin. Osa hevosista alkaa olla jo vanhoja eläkeläisiä ja elämänsä päätteessä. Onneksi uusia lupauksia on ja tulee olemaan. Toivottavasti Viehättävällä olisi vielä monta pitkää vuotta edessään!
  / Ram. & zane (vanhat päivitykset)

Suomenhevostalleja

Aavan Suomenhevoset
Fiktio
Haavelaakso
Harharetki
Heinämäki
Ikikorven Suomenhevoset
Jäpäkkä
Kadotetut Suomenhevoset

Karhukorpi
Katvusto
Keinumäki
Koivukujan Suomenhevoset
Koston Suomenhevoset
Kuurakka
Kärmeniemi
Lakea

Malsamo
Metsäkartano
Mörkövaara
Pipari
Paranna
Rajahovi
Rajaton
Riiviöt

Siljan Suomenhevoset
Suvanto
Taikakuun Kartano
Vastaranta
Verranto
Vibajan Virtuaalihevoset
Virmaveden Hevostila

webdesign © daivive.net 2012, kuvat&tekstit © Viehättävä // Tämä on virtuaalitalli