V채liotsikko

P채ivitetty viimeksi 00.00.2010

text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text

Ulkoasun © Daniela P 2011
Kuvien © Kuvaaja?

Käytössä

Kakuro, Kantola - palkka maksettu

Painswick Ponies on vuoden 2009 vappuna ensimmäistä kertaa ovensa avannut ratsuponisiittola, joka vuoden 2010 alkupuolella aloitti myös pienimuotoisen welshponikasvatuksen. Ratsuponeja löytyy jos jonkinmoisesta suvusta, mutta welshponit olemme tiivistäneet vain A- ja B-sektioihin. Painswickissa asustaa pääosin esteratsatsukseen painotteuneita kilpaponeja, jotka kilpailevat aktiivisesti esteratsastusjaoksen alaisissa kilpailuissa.

Kasvatustoiminta on iso osa Painswick Poniesin arkipäivää ja kasvatteihin panostetaan huolella. Tallin tavoitteena on kasvattaa suorituskykyisiä kilpaponeja pääasiassa esteradoille, mutta silloin tällöin voi kasvateistamme löytää itselleen myös ruusukehain kouluradoille. Vaikka olemmekin päätoiminnaltamme siittola, järjestetään Painswickin tiloissa myös satunnaisia este- ja kouluratsastuskilpailuita sekä poninäyttelyitä.

Painswick Ponies sijaitsee virtuaalisessa Englannissa, muutaman kymmenen kilometrin päässä maan pääkaupungista, Lontoosta. Painswickin tiloihin kuuluu kaksi tallia, lämmitetty maneesi, kaksi kenttää, lukuisia tarhoja ja laitumia sekä loistavat mahdollisuudet maastoilla.