info
tammat
oriit
kasvatus

Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Daivive VRL-05706
VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE
© Idya Shetlands 2011-2013
Varsakuvan © Joanne Goldby, kiitos!

Idya-info

Idya Shetlands on aprillipäivänä vuonna 2011 perustettu shetlanninponien kasvatukseen keskittynyt virtuaalitalli. Kuten jokaisessa laatua tavoittelevassa siittolassa, pidetään Idyassakin huoli siitä, että jokainen jalostukseen käytetty poni varmasti tuo rotuun oman panoksensa, oli se sitten voitontahto ja tarmokkuus kilpakentille, tai täydellinen näyttelyponin lempeä luonne. Tallin ponikirjo on suuri ja pienistä nappisilmistämme löytyy niin kovan luokan valjakkoponia, estekiituria ja koulutaituria, kuin näyttelykehien ehdottomia prinsessoja ja prinssejä.

Tallitoimistossa häärää pieni, tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen nainen, joka reagoi (yleensä) nimeen Danielle. Mikäli et kuitenkaan löydä häntä tomistosta tai tallista, saat yhteyden tallin omistajaan helpoiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen virtuaali@daivive.poista.net

Idya Shetlandsin talli ja tilat

Idyan tilukset sijaitsevat Skotlannin Halkirkin kylän liepeillä. Talli ei ole hääppöinen, ja saattaa ohikulkijan silmiin oikeassa valossa näyttää jopa purkuvalmiilta rötisköltä. Tallin sisätilat ovat kuitenkin vasta kymmenisen vuotta takaperin remontoidut ja ne tarjoavat tälle ponilaumalle juuri sen, mitä pienet ponit kaipaavatkin. Ponimme käyskentelevät kesät talvet suurilla laitumilla, joista löytyy tuulensuojat myrskysäiden varalle. Ne siirretään isoon talliin seisomaan vain erityistilanteissa, vaikka karsinoita löytyykin riittävästi majoittamaan koko monipäisen laumamme. Shetlanninponi on kuitenkin poni, joka on syntynyt käyskentelemään vapaana nummilla ja sellaisena mekin tahdomme ponimme pitää!