etusivu talliesittely connemaranponit newforestinponit kasvatus

Clovercutt Steel Glaze

Rotu, sukupuoli: Connemaranponi, ori
Rekisterinumero: VH14-035-0249
Syntymäaika, ikä: 04.10.2014, 0-vuotias
Väri, säkäkorkeus: Ruunivoikonkimo, 145cm

Kasvattaja: Clovercutt Farm
Omistaja: VRL-05706, Clovercutt Farm

Painotuslaji: Yleisratsastus
Koulutustaso: ko:Vaativa B, re:100cm

Saavutukset: ei saavutuksia

Clovercutt Steel Glaze on virtuaalihevonen!

Olen ylpeä siihen tulokseen, minkä kahden täysin toistensa vastakohdan yhdistäminen sai aikaan. Clovercutt Steel Glaze on maltillinen, hyvin yhteistyöhaluinen ja reipas poniori. Se ei ole juuri koskaan ollut millään tavoin hankala, ja syön vaikka hattuni, jos joku koskaan todistaa Acen tekevän tahallista pahaa kenellekään. Kasvattajana koen siis onnistuneeni täydellisesti: olen luonut yhdistelmän, josta syntyi terve, korrektirakenteinen ja –käytöksinen ratsu.

Ace on simppeli hoidettava. Se ei korvaansa hetkauta, vaikka kaveri vieressä saisi hermoromahduksen. Joskus ihmiset kauhistelevat kun tyttäreni on jäänyt kaksin tallikäytävälle Acen kanssa, mutta oma luottoni poniin on sen verran suuri, etten edes voisi kuvitella mitään sattuvan. Tottakai Acellakin on orimaisempia päiviä, jolloin se pörhistelee ohimennen näteille tammoille, enkä sen takia anna lasten käsitellä oria ilman, että se on kiinnitettynä – naruissa Ace käyttäytyy kuin koiranpentu.

Ratsuna Ace on eteenpäinpyrkivä ja liikkuu mielellään oikein päin. Se on ratsukoulutuksen alusta alkaen ollut helppo opettaa tavoille ja etenimme valtavin harppauksin. Ace on myös oppinut melko ovelaksi. Se nimittäin osaa vallan mainiosti luistaa työnteosta, jos et tosissasi pidä sitä kurissa. Sunnuntairatsastajalla Ace usein näyttääkin melko keskivertoratsulta, eikä se anna mitään ilmaiseksi, vaikka kokeneemmalla ratsastajalla kaikki sujuu kuin tanssi. Aivan kuin Ace tietäisi jo heti kättelyssä kenen kanssa sen on turha edes yrittää laistaa työnteosta ja kenen kanssa ei tarvitse edes yrittää.

Sukutiedot

i. Arkshill Lachlan
ruunikonkimo, 145cm
ii. Clowood Owain ei virtuaalimaailmassa iii. Larkshill Patterson evm
iie. Barmouth Quincy evm
ie. Clevedam Riona ei virtuaalimaailmassa iei. Mael Coluim evm
iee. Cairnmara Maelona evm
e. Aurora Mist
tummanruunivoikko, 142cm
ei. Apple Boom ei virtuaalimaailmassa eii. Apple Jack evm
eie. Spitfire evm
ee. Daisy May ei virtuaalimaailmassa eei. Owenstoonds Ace evm
eee. Wysteria evm

Jälkeläiset

Clovercutt Steel Glaze ei ole tarjolla tallin ulkopuolisille tammoille.

Ulkoasun © daivive.net / otsikkokuvan © VRL-01811 / taustakuvan © Benson Kua (CC BY-SA 2.0) / muu materiaali © Clovercutt Farm ellei toisin mainita
virtuaalitalli