etusivu talliesittely connemaranponit newforestinponit kasvatus

Newforest- ja connemarakasvatus

Olen pienestä pitäen ollut todellinen ponityttö, eivätkä aikuisikä ja ponijuniorista varttuminen ole vieneet sitä rakkautta mennessään. Voin yhden käden sormin laskea yli 150 senttiä korkeat kaviokkaat joilla olen ratsastanut, kun taas sitä pienempiä vikureita varten tarvitaan naapureidenkin sormet lainaan. Olen läpi virtuaalihistoriani seurannut eri ponirotujen asemaa ja kasvattajien tekemää työtä rotunsa eteen ja itsekin päätynyt ponirodusta toiseen, noudattaen kuitenkin selkeää linjaa: ponin alkuperämaan on oltava Brittien saaret eikä mikään muu.

Clovercuttin kasvatusroduiksi valikoituivat connemaranponit sekä newforestinponit yksinkertaisesti tallinomistajan mieltymysten takia. Nämä ponirodut ovat sisukkaita, hyväluontoisia sekä äärettömän monipuolisia; edustajia tavataan niin näyttelykehissä, ratsastuskilpailuissa kuin valjakkoponeinakin.

Kun Clovercutt Farmilta lähtee kasvatti kokeilemaan onneaan suuressa maailmassa, ei tälle aseteta kummoisia tulevaisuudentavoitteita. Tottakai on aina ihanaa, kun kasvatit pääsevät toteuttamaan itseään kilpakentille, mutta silti kasvattajan asettamia toiveita on vain yksi. Se yksi toive on, että kasvatti pääsisi jatkamaan sukuaan niin, että tulevaisuudessakin suvuista löytäisi poneja, joiden juuret ulottuvat tänne Clovercutt Farmille.

Clovercutt-kasvatin ostaminen

Ostotarjouksen myynnissä olevasta kasvatista voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen virtuaali@daivive.poista.net (muistathan poistaa osoitteesta kohdan ".poista"). Tarjouksen tulee olla totuudenmukainen ja sen tulee kattaa näytöt luvatusta tulevaisuudesta.

Ostaessasi ponin sitoudut tekemään sille siistit sivut ja rekisteröimään sen Virtuaaliseen ratsastajainliittoon (merkitse kasvattajaksi CLOV8543). Kasvatin perustietoja (nimi, syntymäaika, vanhemmat) ei saa myyntisopimuksen jälkeen muuttaa, mutta ennen myynnin sulkemista on edellämainituista mahdollista neuvotella. Mikäli tilanteesi muuttuu ja joudut luopumaan kasvatista, toivoisimme, että tarjoat sitä ensin takaisin kasvattajalle. Kasvatin kuoltua tulee sille tehdä muistosivut ja tallentaa ne web archiveen.

Tulevat astutukset ja syntyneet kasvatit

♥   Connemaranponivarsat
♥   Newforestinponivarsat

Kasvattien Hall of Fame

Clovercutt Conway - KTK-II - om. Kiiskinen
Clovercutt Silver Chrome - KTK-II - om. Assi
Clovercutt Cherrytop - KTK-III - om. Cery

Ulkoasun © daivive.net / otsikkokuvan © VRL-01811 / taustakuvan © Benson Kua (CC BY-SA 2.0) / muu materiaali © Clovercutt Farm ellei toisin mainita
virtuaalitalli