Nerian Magic Moments

Rotu Newforestinponi Sukupuoli Ori
Syntymäaika 21.03.2013 (3v 21.06.2013) Säkäkorkeus 143cm
Väri Tummanrautias Rekisterinumero VH13
Koulutustaso Helppo A, 100cm Painoitus Yleisratsastus (kenttä, este ja koulu)
Omistaja Daivive VRL-05706, Painswick Kasvattaja Nerian, GB

Neran Magic Moments on luonteeltaan omiaan kenttäratsuksi. Se on reipas ja rohkea ja kulkee käskettäessä mihin vain. Orii on erittäin itsenäinen ja viihtyykin usein etäämmällä muusta laumasta - lienee perinyt tämän emältään. On harvinaista nähdä tämä herra huonotuulisena. Toki se välillä käyttää korviaan takakenossa pienenä varoituksen sanana, että nyt ollaan tekemässä jotain mikä ei oriin mielestä ole niin mieluisaa, mutta yleisilme on korvat hörössä ympäristöään tarkkaileva herrasmies. Magic on kylmän viileä jopa tammojen läsnäollessa - turhat hötkyilyt saa jäädä, mutta toki sitä välillä pitää pienesti pörhistellä.

Hoidettaessa Magic antaa hoitajan touhuta omiaan ja seisoo nätisti aloillaan koko toimenpiteen ajan. Magic nauttii rapsutteluista ja muista huomionosoituksista, joten se ei pistä pahakseen pidemmästäkään hoitotuokiosta. Kaviot on helppo puhdistaa herran nostaessa ne ja kannatellessa niitä omatoimisesti. Varustaminen ei ole Magicin lempipuuhaa, minkä se näyttää usein kääntämällä korvat kevyesti luimuun satulan lähestyessä. Muutama päänheilautus saattaa satuloinnista seurata, mutta muuten Magic ei jaksa asiasta nostaa haloota. Kuolaimet herra ottaa pienen kehoituksen jälkeen suuhunsa, kaikista kivointahan olisi päästä kentälle riehumaan ihan kokonaan ilman varusteita!

Ratsastettaessa Magic on kuuliainen ja tekee työtä käskettyä. Kaasupoljin on ajoittain hieman herkässä, mutta muuten orii pysyy hyvin hallinnassa. Oriin saa parhaiten toimimaan kevyin ja pienin avuin, kovaa kättä vastaan se helposti protestoi. Magicilla on kivat tarmokkaat askellajit, joista ravi tosin hieman ponimaisen pompottavaa. Hyppytyyli Magicilla on mitä mahtavin. Se löytää aina oikean ponnistusetäisyyden ja ylittää korkeimmatkin esteet kadehdittavan kevyesti. Rohkealle herralle ei ole vielä sattunut vastaan estettä, jota se ei reippaasti olisi ylittänyt. Se ei hetkahda erikoisimpiakaan rakennelmia, vaan ylittää nekin kuin minkä tahansa muun peruspystyn. Koulukentillä Magic liikkuu kuin kuiskauksen voimalla. Se kuuntelee pienimpiäkin painonmuutoksia ja reagoi hennoimpaankin hipaisuun pohkeella. Monitoimiosaajana Magic saakin kierrellä kilpakenttiä esteiden, kouluratsastuksen ja kenttäkilpailuiden muodossa.

Sukutiedot

i. Mudyard's Peter Pan
rautiaankimo newforest, 137cm
ii. Dragonfall's Ranger
evm, rnkm nf 140cm
iii. Rosengate Warrior
iie. Dragonfall's Snow White
ie. Mudyard's Powergirl
evm, prt nf 133cm
iei. Merly Catfight
iee. Mudyard's Lost Days
e. Suzie's Strange Love
tummanrautias newforest, 139cm
ei. Destruction
evm, trt nf 139cm
eii. Gibbets Dodo
eie. Pinky Pearl
ee. Miss Double Trouble
evm, rn nf 140cm
eei. Everyday Trouble
eee. Saranza's Missy

Jälkeläiset

00.00.0000 o/t. Varsan Nimi (e. Emän Nimi)
00.00.0000 o/t. Varsan Nimi (e. Emän Nimi)

Kilpailumenestys ja valmennukset

HUOM! Esillä vain sijoitukset!

Kenttäratsastusjaoksen (KERJ) alaiset kilpailut 0 sijoitusta, joista 0 voittoa
Ei sijoituksia

Kouluratsastusjaoksen (KRJ) alaiset kilpailut 0 sijoitusta, joista 0 voittoa
Ei sijoituksia

Esteratsastusjaoksen (ERJ) alaiset kilpailut 0 sijoitusta, joista 0 voittoa
Ei sijoituksia

Tämä on virtuaalihevonen! This is a SIM-Game horse! Detta är en virtualhäst!
Kaiken materiaalin © Painswick Ponies 2009-2013 ellei toisin mainita.
Otsikon kuvista kiitos steve p2008 (CC BY 2.0), taffel & PS
Ponin kuvien © saat esille pitämällä hiirtä kuvan päällä.