Myynnissä olevat palautuneet kasvatit:

rp-t. Painswick Swansong
rp-t. Painswick Avesandra
rp-o. Painswick Jeremiah
rp-t. Painswick Molly

Uudet myytävät kasvatit löydät kasvattilistauksesta!

Kiinnostuitko omasta Painswickilaisesta?

Ostotarjouksen kasvatista voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen virtuaali[at]daivive.net. Tarjoukseen tulee sisällyttää selvitys tulevaisuudensuunnitelmista, tulevasta kotitallista sekä näyttöä aktiivisuudesta ja sivuista.

Kasvatus

Kasvatustoiminta on Painswickissa aina ollut toimintamuodoista se ehdottomin. Talli on aloittanut toimintansa täysipainotteisena ratsuponisiittolana, mutta ponilaumaan on vuosien varrella tarttunut mukaan jos jonkinrotuista kaviokasta. Yksi yhtenäinen linja tallin rotuvalikoimasta kuitnekin löytyy; kaikki kasvattamamme rodut ovat alun perin peräisin Brittien saarilta. Alkuaikoina tallin kasvatus pyöri lähinnä suomalaisen ratsuponin jalostuksen ympärillä ja tammamme kuskattiin Briteistä Suomeen synnyttämään. Nykypäivänä painotamme kuitenkin pitämään poniemme sukulinjat sellaisina, että ne sopivat British Riding Ponyn jalostusohjelmaan ja näin ollen tammamme voivat asua koko tiineyden ajan kotitallissa. Ratsuponien ohella voit tallista löytää muun muassa connemaroja, welshejä ja newforesteja.

Brittiponien kasvatus on vielä hyvin pienisuosioista verrattuna esimerkiksi saksalaisiin puoliverirotuihin ja suomalaiseen suomenhevoseen. Vaikka kautta aikan löytyykin mahtavia kasvattajia, jotka todella jaksoivat omistautua asialleen, on rotujen aktiiviset kasvattajat virtuaalimaailmassa laskettavissa yhden käden sormin. Nyt jatkaessani jo lopettaneiden kasvattajien työtä, tahdon vakuuttaa, että jokainen tallista lähtevä kasvatti on tarkkaan harkittu ja mahdollisimman valmis kohtaamaan ulkomaailman haasteet. Painswickissa emme pyri pelkästään luomaan uusia linjoja tai vaalimaan vanhoja sukuja, vaan tehtävänämme on parantaa kasvattamiemme rotujen tasoa virtuaalimaailmassa sekoittamalla näitä kahta ja näin luomalla uniikkeja ja aivan mahtavia sukuja joita kanssaharrastajat voivat hyödyntää omassa jalostustyössään.

Jokainen Painswickin kasvatti on suunniteltu tarkkaan, valiten vanhemmat tarkkaan, jotta jalostuksen tuloksena olisi tervepäisiä monitoimiponeja joka käyttöön - kaikista mieluiten kilpakentille. Liian nuukia emme tulevaisuuden kodin kanssa kuitenkaan ole, vaan tärkeintä on mahdollisimman hyvä ja pitkäaikainen koti kilpailutuloksiin katsomatta. Kasvattajana suurimpana tavoitteena on tietysti luoda haluttuja yhdistelmiä ja nähdä Painswickin kasvatteja tulevaisuudessakin ponien suvuissa. Tämän takia myyn kasvatit mielelläni koteihin, joissa ne pääsevät vaikuttamaan rotunsa jalostuksessa. Pyrimme luomaan sukutaulullisesti uniikkeja poneja, jotta jokainen Painswickilaisen omistaja voi olla ylpeä siitä, ettei vastaan suurimmalla todennäköisyydellä satu täysin samasta sukulinjasta olevaa ponia - tietysti poikkeus vahvistaa säännön.

Myyntiehdot

  1. Kasvatille on merkittävä kasvattajaksi sivuille Painswick Ponies
    • hevosrekisterissä PAIN6482, Iso-Britannia, kasvatusnimi Painswick
  2. Ponin perustietoja ei saa muuttaa (kasvattaja, nimi, vanhemmat, syntymäaika ym)
  3. Ponin toivotaan jatkavan sukuaan edes muutaman varsan verran, muu aktiivisuus plussaa
  4. Jos aikasi ei riitä omistamallesi kasvatille, on Painswick Poniesilla aina etuoikeus ostaa kasvatti takaisin

Tämä on virtuaalitalli! This is a SIM-Game stable! Detta är ett virtualstall!
Kaiken materiaalin © Painswick Ponies 2009-2013 ellei toisin mainita.
Otsikon kuvista kiitos steve p2008 (CC BY 2.0), taffel & PS
Koristekuvien © saat esille pitämällä hiirtä kuvan päällä.