MiDa's on muuttanut!

Olemme muuttaneet pois Keravan Aleksintorilta uuteen osoitteeseen juna-aseman lähettyville! Uusi liiketilamme sijaitsee osoitteessa Paasikivenkatu 14, Keravan kirjaston vieressä. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen hoitolaamme!

Olemme avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin 9-15, muina aikoina sopimuksen mukaan.Vihdoin ihonhoidollinen meikkisarja löytynyt!


MEIKKI ON ONNISTUNUT KUN SE KOROSTAA PERSOONAN KAUNEUTTA, EI MEIKIN KAUNEUTTA

- Ainutlaatuinen meikkisarja Sveitsistä, jossa yhdistyvät klassinen värivalikoima, hoitavuus ja käytännöllisyys.

ROLF STEHR on laadukas ja monipuolinen meikkisarja, josta löytyvät laatutuotteet niin arkimeikin tekoon kuin kestävään juhlameikkiin. Ammattimeikin ja korkealaatuisuuden yhdistäminen on onnistunut ROLF STEHR-tuotteissa, joissa käytännöllisyys on yksi avaintekijöistä. Meikkisarja kokoelmana perustuu väreihin, jotka korostuvat ja painottuvat luonnossa.

Luonnollinen kauneus on ROLF STEHR:in kutsumus, jonka vuoksi hänelle on erityisen tärkeää, että tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet tukevat ja täydentävät ihonhoitoa.

Korkealuokkaisen ihoystävällisyyden vuoksi tuotteet on valmistettu ilman mineraaliöljyjä ja niiden johdannaisia. ROLF STEHR hajusteettomat tuotteet täyttävät kaikki EU:n vaativimmatkin direktiivit, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Uusimmat uutiset:
Kultahoito kasvoille!

Hampaidenvalkaisulla suu hymyyn!Varaa oma tututumisaikasi uusiin Biolinen vartalon tehohoitoihin!
Saat tutustumistarjouksena valitsemasi hoidon maaliskuun aikana 99€
ja vartalon hoitoon kotituotteet -20% normaalista hinnastaMiDa'S on muuttanut! Uusi osoitteemme on Paasikivenkatu 14, Keravan kirjaston vieressä.Löydät meidät myös Facebookista!

Paasikivenkatu 14, Kerava - puh. 010 3200 410 - sähköposti: info@midas.fi