MiDaS ihonhoitokeskus on jo yli 20 vuotta Keravalla toiminut kauneushoitola ja ihonhoidon erikoisliike.
MiDaS on itsestään huolehtivien ja itseään hemmottelevien pakopaikka. Monipuolisesta hoitovalikoimastamme löydät hoidot sekä ihon eri ongelmiin että rentoutumiseen arjen kiireen keskellä.
Naisten kasvohoidot ja kokovartalohoidot, miesten ihonhoito ja nuorten hoidot on suunniteltu yksilöllisesti sinun tarpeisiisi sopiviksi. Erilaisilla hoitolaitteilla saamme lisätehoa kaikkiin hoitoihimme. Myös kestopigmentointi, ripsien pidennys, rakennekynnet ja käsihoidot kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Kauneushoitolassa, kynsipisteessä ja kosmetiikkamyymälässä sinua palvelevat koulutetut ja asiantuntevat ihoterapeutit, joilta saat kokonaisvaltaista palvelua ja neuvoja ihonhoitoon ja hyvinvointiin. Säännöllisen jatkokoulutuksen ansiosta voimme hyödyntää hoidoissa uusimmat hoitotekniikat - ja menetelmät.

Hoidoissa käytämme korkeatasoisia ja tehokkaita Dermalogica ja Bioline hoitosarjoja, joiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Tule ja kerro hoitotoiveesi, me olemme sinua varten. Parasta ihollesi, sinä päätät!

Uusimmat uutiset:
Kultahoito kasvoille!

Hampaidenvalkaisulla suu hymyyn!Varaa oma tututumisaikasi uusiin Biolinen vartalon tehohoitoihin!
Saat tutustumistarjouksena valitsemasi hoidon maaliskuun aikana 99€
ja vartalon hoitoon kotituotteet -20% normaalista hinnastaMiDa'S on muuttanut! Uusi osoitteemme on Paasikivenkatu 14, Keravan kirjaston vieressä.Löydät meidät myös Facebookista!

Paasikivenkatu 14, Kerava - puh. 010 3200 410 - sähköposti: info@midas.fi