Våra avelshingstar

Stall Liljedahlin siitosoriit ovat jo kilpakentillä menestyneitä ja osa jopa maksimitasonsa saavuttaneita hevosia. Nämä oriit ovat päätoimisesti siitoskäytössä, vaikka osa jatkaakin vielä satunnaista kilpailemista ja tietysti treenaamista.

Meillä myös oriit saavat viettää rentoa hevoselämää tarhaten täysipäiväisesti tilavissa orinpitävissä tarhoissa. Jokaisella oriilla on oma treeniohjelmansa, joka takaa sen, ettei ylimääräistä energiaa pääse kertymään. Jokainen ori on tarjolla jalostukseen joko luomuna omalla tallilla, tai siirtona/pakasteena myös pidempien matkojen päähän. Tallilta löytyy majoitusmahdollisuudet tilanteen mukaan noin kolmelle tammalle samanaikaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut astuttamaan tammasi jollain meidän oriillamme, ota yhteyttä tallin johtoon sähköpostitse osoitteeseen virtuaali@daivive.poista.net. Esittele viestissä asiallisesti tammasi ja mihin tarkoitukseen olet varsan teettämässä. Orimme ottavat vastaan tammoja rotuun ja painotukseen katsomatta, mutta vaadimme myös laatua oriidemme ulkopuolisilta varsoilta.


NORJANPUOLIVERINEN
Evenstads Hallsteinn
i. Syberg Haldorr, e. Evenstads Dagny
Ei sukua virtuaalimaailmassa, koulupainotteinen
Sven on tallimme esimerkillisin herrasmies. Ori kunnioittaa ihmistä ja sitä voi käsitellä vaikka perheen pienimmät jäsenet vailla pelkoa tapaturmista. Ratsastettaessa ei kaikista helpoin tapaus, mutta liikkuu kauniisti ja mielellään.

RUOTSINPUOLIVERINEN
Eldwin WL
i. Ekhard WL, e. Geneve
Ei sukua virtuaalimaailmassa, koulupainotteinen
En tiedä miksi olen niin rakastunut Eddyyn, sillä se ei ehkä täytä kaikkia täydellisen siitosoriin kriteereitä. Herra osaa olla maasta käsin ajoittain erittäinkin hankala käsitellä, mutta sen liike ja esiintymishalu on aivan omaa luokkaansa.

OLDENBURGINHEVONEN
KTK-III
Oldfinion Waltnounz
i. Walkenounz, e. Rebelle
Sukua yksi polvi, koulupainotteinen
Waldo on tallin lempeä jättiläinen. Se on ehkä pikemminkin hieman hömelö ja kömpelö, kuin uljaan orimainen. Tasapainoinen ja rauhallinen luonne on eduksi niin kotitallissa kuin kilpakentilläkin.

TRAKEHNER
Mandos
i. Wister Spyro, e. Mania NON
Sukua kaksi polvea, koulupainotteinen
Mandos on virkeä ja erittäin kevytliikkeinen hevonen. Se tuntuu aina liitelevän paikasta toiseen ja toimivan kuin ratsastajansa ajatuksen voimalla. Tulenpunainen karvapeite hurmaa monet ohikulkijat!

SELLE FRANCAIS
KTK-II
Colombard du Roch
i. Cabernet du Roch, e. Lunelie du Roch
Sukua kaksi polvea, koulupainotteinen