Avel av svensk varmblod

Ruotsinpuoliverinen on rotuna erinomainen urheiluhevonen ja se suorittaa vahvasti kaikissa ratsastuksen lajeissa. Rakenteeltaan hevonen on kevyt, elegantti ja sopusuhtainen, luonteeltaan tasainen, kiltti ja eteenäinpyrkivä. Tämän puoliverityypin edustajia on tavattu usein olympiatasolla asti niin koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa, kuin valjakkoajossakin.

Kouluratsastus on aina ollut lähellä sydäntäni ja ruotsinpuoliverinen on tähän tehtävään omiaan vahvan takaosansa ja näyttävien liikkeidensä ansiosta. Stall Liljedahlin kasvatusroduksi se päätyi lähes automaattisesti, sillä kasvatuksen tavoite on aina ollut tervejärkisissä ja kauniisti liikkuvissa kisahevosissa. Tahdomme täällä Liljedahlissa jatkaa ruotsinpuoliveristen tavoitteellista kasvatusta ja kehittää rotua entisesään. Valikoimme jalostuksessa käytettävät yksilöt tarkkaan ja tarkkailemme jatkuvasti hevostemme jälkikasvun kapasiteettia ja menestystä kilparadoilla - tavoitteena jalostaa entistä suorituskykysempiä ja paremmin liikkuvia harrastus- ja kilpakumppaneita. Kasvattamamme hevoset tunnistat nimen etuliitteestä Liljedahls. Olemme aktiivisesti mukana seuraamassa kasvattiemme elämää ja tarjoamme sekä hoito- että valmennustukea tarvittaessa.

Stall Liljedahlin kasvatit myydään ensisijaisesti aktiiviseen harraste-, kilpa- ja siitoskäyttöön. Varsat myydään joko vasta vieroitettuina, tai sisäänratsastettuina nuorina. Jokainen kasvatti on rekisteröitävä Virtuaaliseen ratsastajainliittoon kahden viikon kuluessa syntymästä. Kasvatista luovuttaessa on kasvattajalla aina etuosto-oikeus senhetkisellä markkinahinnalla.

Våra föl

01 Liljedahls Eternity swb / tamma / s. 20.09.2015 i. Eldwin WL e. Nostalgie K om. Stall Liljedahl
02 Liljedahls Harmonia swb / tamma / s. 12.10.2015 i. Evenstads Hallsteinn e. Labyrinthine om. Stall Liljedahl
03 Liljedahls Ghoststory swb / tamma / s. 31.10.2015 i. Wuorelan Eldarion e. Katinas Kristall om. Tuulia T. (VRL-00084)
04 Liljedahls Melodia swb / tamma / s. 06.11.2015 i. Marlon COS e. Cataleya du Roch om. Stall Liljedahl
05 Liljedahls Prejudice swb / ori / s. 15.11.2015 i. Renaissance Winds e. Rosenhof Prima om. Stall Liljedahl
06 Liljedahls Bravery swb / ori / s. 03.01.2016 i. Mandos e. Oldfinion Belinda Mint om. Stall Katina (VRL-00692)