tallikirja kalenteri palvelut hevoset etusivu

Tallin henkilökunta ja vakiokasvot

Kidlington Stablesin pihalla hyörii päivittäin jos jonkinmoista hahmoa, eikä kaikkien tunnistaminen heti ole tietenkään mahdollista. Tallin henkilökunta itsessään ei ole kovinkaan suuri, sillä palkattuja työntekijöitä tallilla on ainoastaan yksi. Tallimestarin lisäksi tallin pihalla häärää kuitenkin muutama muukin henkilökuntaan laskettava kummajainen, alla lisää heistä!

Danielle Mason

Tallin omistajatar, 30v, lyhyt, tumma.

Alexandra "Lexi" Romilly

Tallityöntekijä Lexi on Daniellen oikea käsi, todellinen arjen sankari ja korvaamaton apu. Hoikka, vajaa kolmekymppinen vaaleaverikkö voi alkuun vaikuttaa koppavalta keskittyessään työhönsä. Lexi on kuitenkin tutustuttaessa jopa ärsyttävän mukava, tuntuu ettei tästä neidistä löydy pidemmän päälle sanaakaan pahaa sanottavaa vaikka kuinka yrittäisi keksiä.

Rodger "Rod" Mason

Tämä sympaattinen jo seitsemääkymppiä lähenevä ukko, johon voi törmätä hääräämässä talipihalla, on Daniellen isä. Jos et ole varovainen, voit jäädä pidemmäksikin aikaa suustasi kiinni, sillä Rod jos joku tykkää höpötellä ummet ja lammet omista ja naapureiden kuulumisista. Rod tuntuu aina olevan hyvällä tuulella, eikä herraa ole kukaan koskaan todistetusti nähnyt vihaisena.

Kasey Mason

Tallin omistajattaren viisivuotias tytär. Kasey on hyvin tyypillinen ikäisekseen; vilkas, äänekäs ja utelias. Tyttö tahtoisi aina olla mukana joka paikassa ja on ainoana lapsena tottunut saamaan täyden huomion. Tyttö hermostuu helposti ja osaa olla erittäin itsepäinen sille päälle sattuessaan. Seuraa mielellään mukana rahallisille maastolenkeille Florrie-poninsa kanssa.

Pixie Mason

Omistajattaren ja tämän tyttären maailman söpöin ja rasittavin pikkupiski. Sopii hyvin yhteen Kaseyn kanssa, kummatkin aivan samanlaisia duracellpupuja. Pixie häärää usein siellä täällä tallipihalla ja eksyy aina jalkoihin pahimmalla mahdollisella hetkellä. Koira osaa kuitenkin myös rauhoittua, kun pääsee syliin jakamattoman huomion kohteena - siitä se ei sitten hevillä lähdekään.