tallikirja kalenteri palvelut hevoset etusivu

Tallin palvelutarjonta

Kun Kidlington Stables aikanaan perustettiin, oli päätarkoituksena majoittaa yksityisiä kilpa- ja harrastehevosia tallin hulppeisiin tiloihin. Tallin toimintamuoto on kuitenkin muuttunut muutamaan kertaan perustamisen jälkeen ja kokeilun alla on ollut muun muassa ratsastuskoulutoiminta. Tämä kokeilu ei kuitenkaan kantanut kovin pitkälle, joten nyt on jälleen aika parata takaisin juurillemme.

Kidlington Stables majoittaa siis jälleen yksityisiä ja tarjoaa asiakkailleen hulppeat mahdollisuudet menestykseen - sekä puitteidensa, että koko ilmapiirin puolesta! Sinun ja hevosesi hyvinvoinnista vastaa tallin omistajatar apureineen.

Kidlington Stablesin tilat on suunniteltu erityisesti tarjoamaan hevosille ja hevosenomistajille mahdollisimman hyvät puitteet arkiaskareisiin ja treenaamiseen. Majoitamme tiloihimme kymmenen ulkopuolista ratsukkoa, joille on tarjolla oma, tilava karsina, suuri hiekkapohjainen tarha sekä mahdollisuus käyttää kenttiämme ja tilojamme rajattomasti. Jokaiseen tallivuokrasopimukseen kuuluu myös niin kutsuttu valmennusbonus, eli yksi ilmainen yksityisvalmennus kuukaudessa, vapaasti valittavissa olevassa lajissa.

Tallivuokra maksetaan kerran kuukaudessa kirjoittamalla vähintään 100 sanan tarina tallipäiväkirjaan. Vuokranmaksun eräpäivä on jokaisen kuukauden toinen sunnuntai. Taukoilun tarpeen ilmetessä, on vuokranmaksusta mahdollista sopia erikseen. Kahden kuukauden ilmoittamasta taukoilusta hevonen poistetaan tallin asukkaista. Hevosen sivuille tulee merkitä kotitalliksi Kidlington Stables.

Tallimme tarjoaa kaksi erilaista yksityispakettia. Molempiin paketteihin sisältyy karsinapaikka, perusruoka (heinä, kaura), kokopäivätarhaus sekä tilojen vapaa käyttö. Näiden lisäksi Paketti II sisältää karsinan ja tarhan siivouksen kerran päivässä.

Paketti I: £500
Paketti II: £700

Hae yksityiseksi!

Nimimerkki:
Sähköpostiosoite:
Hevosen nimi:
Hevosen osoite:
Hakemus:
Minkä värinen on rautias hevonen?
HUOM! Kaikki kentät pakollisia! Vastaus viimeiseen kysymykseen on "rautias" siinä muodossaan pienellä alkukirjaimella!

Tahdomme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisen ympäristön treenata ja kehittyä. Tallin vakiovarustukseen kuuluukin kaksi loistavaa valmentajaa, jotka ovat vapaasti varattavissa yksityistapaamisiin. Järjestämme myös sekä omille, että ulkopuolisillekin valmennettaville säännöllisesti valmennuksia, joihin tallin omilla asukkailla luonnollisesti on etuuksia. Valmennuskutsut löydät kilpailut ja tapahtumat-painikkeen takaa!

Otamme talliin niin kutsuttuja vakiovalmennettavia, jotka saavat itselleen nimikkohevosen Kidlingotnin omasta hevoslaumasta ja kuvitteellisesta kuukausimaksusta valmentautua huippuvalmentajiemme valvovan silmän alla sovitun määrän verran viikossa. Vakiovalmennettavien rooli toimii käytännössä kuten ratsastuskoulussa hoitajilla - saat kontollesi hevosen, jota hoitaa ja jolla valmentautua ja kehittyä. Valmennettavilta odotetaan ratsastuskokemusta jo ennestään ja toivomme, että tähtäät harrastuksessasi korkealle!

Valmennuspakettiimme kuuluu ylläpitohevonen sekä kaksi valmennusta viikossa. Tämä peruspaketti maksaa £500 kuukaudessa. Peruspaketin lisäksi tarjoamme valmennettavillemme myös mahdollisuuden majoittautua Kidlingtonin tallin yläkerrassa, josta löytyy kymmenen vierashuonetta, oleskelutilat, keittiö sekä suihkutilat. Majoituksen £300 kuukausihintaan sisältyy oma huone, aamiainen, lounas ja päivällinen sekä vesi ja sähkökulut. Jokainen lisävalmennus maksaa £20.

Vakiovalmentajamme

Ashley Millard
Mukava ja helposti lähestyttävä kouluratsastaja. Nainen on kilpaillut juniorista asti ahkerasti ja on valmentajana miellyttävä ja tavoitteellinen.

Rodney Elliston
Omituisesta huumorintajustaan tunnettu estevalmentaja saa ratsukossa kuin ratsukossa merkittäviä tuloksia jo lyhyellä valmennussuhteella.

Hae paikkaa valmennettavana!

Nimimerkki:
Sähköpostiosoite:
Hevostoive:
Hakemus:
Minkä värinen on rautias hevonen?
HUOM! Kaikki kentät pakollisia! Vastaus viimeiseen kysymykseen on "rautias" siinä muodossaan pienellä alkukirjaimella!

Uudistamme omaa hevoskantaamme säännöllisesti ja joskus oman kriteerimme ylittäviä tai alittaviakin hevosia sattuu matkaan mukaan. Nämä hevoset päätyvät treenin kautta myyntivälitykseen - tulkaa ihmeessä hakemaan omaan harrastukseen sopivat yksilöt mukaanne! Jokaiselle hevoselle on haussa kodiksi talli, jossa se pääsee aktiiviseen käyttöön, eikä jää pölyttymään. Hevosten maahantuojaksi on merkittävä Kidlington Stables.

Hevosista voi tehdä tarjousta sähköpostiin kidlington@daivive.poista.net. Tarjoukseen tulee sisällyttää tulevaisuudensuunnitelmat, kotitalli sekä näytöt linkkeineen. Muistathan otsikoida viestin asiaankuuluvasti!

Kidlington Stablesin kautta uuden kodin löytäneet:

nwb-o. Eidsness Haakon "Huisi"
Huisi tuli mukanani Kidlingotniin samalla reissulla kun hain oman viikinkimme Svenin talliin. Ori ei kuitenkaan sopinut omaan tarpeeseemme, joten se sai matkata muutaman kuukauden päästä takaisin Norjaan taffelin omistukseen Granstadiin.