Connemaranponituontien myynti

◄ Takaisin Connemaranponipäivien etusivulle

Connemarapäivien aikana lähetetään uutta verta uusiin koteihin tuonrihevosten muodossa. Jokainen poneista kiinnostunut saa ilmoittaa itsensä mukaan arvontaan, jolla ratkaistaan kyseisen ponin uusi koti. Poneja on myynnissä yhteensä kuusi kappaletta ja saat tarjota kotia vaikka jokaiselle, jos takataskustasi löytyy riittävä tukku rahaa!

Jokaiselle ponille tulee mukaan sen tiedoissa olevat kuvat. Kuvia ei saa käyttää muilla poneilla kuin kyseisellä tuonnilla, ja ne on myyntitilanteessa myytävä ponin mukana. Maahantuojaksi merkataan VCY.

Jos kiinnostuit jostain ponista, lähetä sähköpostia osoitteeseen virtuaali@daivive.poista.net otsikolla "Connemaranponipäivien tuontimyynti". Ilmoita viestissä oma nimesi ja poni(t), jota tavoittelet. Ponien uudet omistajat arvotaan lauantaina 14.02.2015. Aikaa sivujen lähetykseen on kaksi viikkoa, eli 14 vuorokautta. Jos sivuja ei näy määrätyssä ajassa, siirretään ponin omistajuus arvonnassa toiseksi tulleelle jne.

Arvonnan tulokset:

Ganty Lachan 1. vrieng. (vrieng.c@gmail.com) 2. Susanna (oldsfell@gmail.com) 3. Assi (vipeltaja@gmail.com) 4. Riella (virtuaali.riella@gmail.com) 5. Nora (norasring@gmail.com) Grey Rock Roy 1. Susanna (oldsfell@gmail.com) 2. Riella (virtuaali.riella@gmail.com) 3. Lumina (luminanvirt@gmail.com) 4. Nora (norasring@gmail.com) Nørland Rhona 1. Suvi (nomparell@hotmail.com) 2. Nora (norasring@gmail.com) Siegård Henye 1. Norringtons (fandhs@luukku.com) 2. Assi (vipeltaja@gmail.com) 3. Suvi (nomparell@hotmail.com) 4. Riella (virtuaali.riella@gmail.com) 5. Susanna (oldsfell@gmail.com) 6. Nora (norasring@gmail.com) Baymoor Riordain 1. Riella (virtuaali.riella@gmail.com) 2. vrieng. (vrieng.c@gmail.com) 3. Assi (vipeltaja@gmail.com) 4. Nora (norasring@gmail.com) 5. Susanna (oldsfell@gmail.com) 6. Norringtons (fandhs@luukku.com) Tormore Peach Blossom 1. Nora (norasring@gmail.com) 2. Norringtons (fandhs@luukku.com) 3. Susanna (oldsfell@gmail.com) 4. Suvi (nomparell@hotmail.com) 5. Assi (vipeltaja@gmail.com) 6. Lumina (luminanvirt@gmail.com)

Myytävät ponit

Ganty Lachan

connemaraori
s. 2014
punaruunikko, 142 cm
Kasvattanut Philip Gant, Saksa

Kaunis, isokokoinen ja rohkea nuori ori. Hoidettaessa levoton, mutta kiltti. Ratsain kuumuu helposti ja vaatii kokeneen ratsastajan varsinkin esteille.

i. Cringe ii. RR Catapult
ie. Barferd Tephra
e. Cress Limo ei. Pom Limit
ee. Yodh
   
© VRL-01811

Grey Rock Roy

connemaraori
s. 2013
ruunikonkimo, 144 cm
Kasvattanut Silvia Upgård, Ruotsi

Oikea herrasmiesluonne. Pysyy käsissä tilanteessa kuin tilanteessa, ei säiky. Ratsastettaessa tahmea ja hidas syttymään, mutta liikkuu kauniisti lämmetessään.

i. Ruaraidh ii. Ross
ie. Ruadhrai
e. Ainsley ei. Gromm Grizel
ee. Innes
   
© DHP

Nørland Rhona

connemaratamma
s. 2013
Ruunivoikonkimo, 140 cm
Kasvattanut Nørland Stall, Norja

Lempeä ja hellyydenkipeä tamma, toimii tilanteessa kuin tilanteessa moitteettomasti. Kaasupoljin löytyy ratsastettaessa helposti, muttei ylikuumene koskaan.

i. Raghnaid ii. Alev Gisl
ie. Giselle
e. Rosanna ei. Seonag Jim
ee. Rosé
   
© DHP

Siegård Henye

connemaratamma
s. 2013
Tummanruunikonkimo, 139 cm
Kasvattanut Siegård Ponies, Tanska

Varmajalkainen, mutta tammamainen poni. Pääsääntöisesti mukava tamma, jos pientä nyrpistelyä ei oteta huomioon. Liikkuu ratsastettaessa mukavasti, vaikka vaatiikin vahvan pohkeen ja kevyen käden.

i. Alter ii. Helsther
ie. Almanda
e. Mal Heizy ei. Strunt Hassan
ee. Hannah Grey
   
© VRL-01811

Baymoor Riordain

connemaraori
s. 2014
Ruunivoikko, 146 cm
Kasvattanut Baymoor Connemaras, Irlanti

Kiltti ori, joka kuitenkin näkyy ja kuuluu. Esiintymishaluinen ja reipas ratsastaa, nopeasti oppiva, mutta toisinaan helposti kuumuva.

i. Baymoor Rusty ii. Cailean Rowen
ie. Faye
e. Baymoor Savannah ei. Baymoor Waerheall
ee. Suri
   
© VRL-01811

Tormore Peach Blossom

connemaratamma
s. 2014
Ruunivoikonkimo, 138 cm
Kasvattanut J. Tierney, Irlanti

Pieni, vilkas ja arka tamma. Säikkyy lyhyesti sanottuna kaikkea. Ratsain varmempi, mutta ampaisee nopeasti tiehensä jos säikähtää. Energinen ja yhteistyöhaluinen.

i. Five Star Elvis ii. Elven King
ie. Aoibheann
e. Radha Passion ei. Redmond
ee. Radha Summer Glow
   
© DHP