Connemaranponipäivien koulucup

◄ Takaisin Connemaranponipäivien etusivulle

Virtuaalisten connemaranponipäivien aikana järjestetään KRJ:n alainen kouluratsastuscup. Cupissa on kolme osakilpailua, joista viimeisessä kruunataan cup-voittaja. Cup-voittajaksi nimetään se ratsukko, joka on viikonlopun aikana kerännyt eniten pisteitä.

Osakilpailuihin otetaan jokaiseen luokkaan 30 osallistujaa ja pisteet jaetaan osallistuneiden kesken niin, että ensimmäiseksi sijoittunut saa 30p, toiseksi sijoittunut 29p, kolmanneksi sijoittunut 28p ja niin edelleen.

Osakilpailu I
Osakilpailu II
Cup-finaali

CUP-kärkikolmikko

Koulupuolen taisto oli tasainen, ja kärkisijoilla näkyvät ponit jotka menestyivät tasaisen hyvin jokaisessa osakilpailussa. CUP-kilpailun voiton vei hienosti muutaman pisteen erolla seuraavaan Christa ponillaan Honeydale Barracuda. Toiselle sijalle ylsivät Riella ja Celene v. Harley sekä kolmannelle sijalle Kiiskinen oriillaan Aidan Royc Star. Sijoittuneet saavat napata allaolevat ruusukkeet mukaansa koristamaan ponien sivuja ja voittaja kruunataan Koulumestari-tittelillä!

1. Christa (VRL-11299) - Honeydale Barracuda / 77p
2. Riella (VRL-01744) - Celene v. Harley / 74p
3. Kiiskinen (VRL-01811) - Aidan Royc Star / 73p

Voittajan palkitseminen

Eniten pisteitä osakilpailuista kerännyt connemaranponi palkitaan Koulumestari-tittelillä ja allaolevalla Koulumestari-ruusukkeella.

Koulumestarin lisäksi cupissa palkitaan ruusukkein myös toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet, sekä osakilpailuissa 1-3. sijalle sijoittuneet.

CUP-sijoittuneet:
Osakilpailuiden sijoittuneet: