Connemaranponipäivät

Virtuaaliset Connemaranponipäivät pyörähtävät käyntiin helmikuusta 2015 alkaen! Virtualisen Connemaranponiyhdistyksen alaisia tapahtumia tullaan järjestämään muutaman kerran vuodessa ja ne ovat avoinna kaikille connemaranponien ystäville.

Tällä kertaa connemarapäivät sijoittuvat helmikuun toiselle viikonlopulle, tarkalleen 13.-15.02.2015. Viikonlopun aikana järjestetään muun muassa este- ja kouluratsastuscup, rotunäyttely ja tuontihevosten myyntitapahtuma. Tottakai toivoisimme näkevämme mahdollisimman monia connemaranponien ystäviä!

Ihanaa ja connemarantäyteistä viikonloppua toivottaa,
Danielle M. , Kiiskinen ja Cery
Clovercutt Farm / Honeydale Ponies / Aida Connemaras


Connemarojen rotunäyttely

Rotunäyttely järjestetään sunnuntaiaamupäivänä suurella nurmikentällä. Näyttelyissä järjestetään kahdeksan luokkaa: varsat, tammat, orit, ruunat, veteraanitammat, -orit ja jälkeläis- sekä kasvattajaluokka. Luokkiin saa osallistua rajaton määrä hevosia, joten toivottavasti mahollisimman moni puunaa poninsa näyttelykuntoon!

Rotunäyttely

Koulu- ja esteratsastuscup

Viikonlopun aikana järjestetään kolmiosaiset koulu- ja estecupit connemaranponeille. Osakilpailut ratsastetaan perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina ratsastetaan finaali ja kruunataan connemarapäivien este- ja koulumestarit. Osakilpailuihin ei ole karsintavaatimuksia. Voittajille tiedossa kiva pieni palkinto!

Koulucup   /   Estecup

Tuontihevosten myynti

Connemarapäivien aikana lähetetään uutta verta uusiin koteihin tuonrihevosten muodossa. Jokainen poneista kiinnostunut saa ilmoittaa itsensä mukaan arvontaan, jolla ratkaistaan kyseisen ponin uusi koti. Poneja on myynnissä kuusi ja saat tarjota kotia vaikka jokaiselle ponille, mikäli takataskustasi löytyy riittävä tukku rahaa!

Myytävät ponit